Een goede start!

Of een goed einde. Zo kan je het ook zien. Mijn állerlaatste sollicitatie van het jaar 2018 heeft zich vertaald in een baan, te beginnen op 15 januari 2019. Yeeeeeeeiiiii. Eindelijk, na een rukperiode van solliciteren en afgewezen worden.

Zoals ik vorige keer schreef had ik besloten om in het nieuwe jaar voor mezelf te beginnen als Virtual Assistant. Ik had alleen nog even twee allerlaatste gesprekken staan in de week voor Kerst. Een van de gesprekken werd een dag ervoor afgezegd wegens het door onvoorziene omstandigheden intrekken van de vacature . Het andere gesprek was verrassend leuk en interessant, qua functie en qua uren. Dusdanig leuk dat ik mijn plannen nog wel wilde wijzigen. Je eigen toko hebben is best leuk maar ergens in dienst met gunstige werktijden vind ik toch wel erg fijn.

Tweede Kerstdag in de ochtend vertrokken man, zoon en ik naar Parijs en toen ik de volgende dag op de Eiffeltoren stond werd ik gebeld dat ik de baan had. Bijzondere plek voor goed nieuws toch!

In mijn vorige bericht schreef ik ook dat ik misschien weer zou stoppen met de pil. Dat heb ik inderdaad gedaan. Ik had voor de zekerheid een paar maandverbandjes in mijn reistas gedaan, je weet immers nooit wanneer je overvallen kan worden door een maandstonde. In Parijs werd ik inderdaad verrast met een kortere cyclus dan ik gewend was maar gelukkig was er een supermarkt naast het hotel waar ik wat extra verbanden in kon slaan.

Voel me verder verrassend goed onder het geheel. Nog wel in ieder geval.

 

 

Advertenties

10 gedachtes over “Een goede start!

  1. Vlinder1960 zegt:

    Van harte met je nieuw baan. Ik was ook zo rond mijn 42e gestopt met de pil. Had er geen zin meer in en met condooms ging het ook prima, zeker met vaste partner. Merkte toen wel wat voor impact de pil had om mijn lijf hoewel ik het nooit zo heb gemerkt.

    Liked by 1 persoon

Je reactie wordt zeer op prijs gesteld!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.