Het leven kabbelt voort

Zo, weer een paar maanden verder en hoog tijd om weer eens wat te schrijven hier. Ik had er wel tijd voor (want toch geen baan) maar gewoon geen zin. Tussen het zoeken naar vacatures, solliciteren en de dagelijkse beslommeringen was bloggen het laatste waar ik zin in had.

Ook in Facebook had ik geen zin en ik deed daar dan ook bitter weinig, soms een like of een lachend poppetje maar meestal niets. Ik heb nog maar weinig mensen in mijn lijstje waar ik iets van zie, het merendeel staat op niet meer volgen.

Hoe verging het mij in de laatste paar maanden? Ik solliciteer me een slag in de rondte, het is nog altijd een frustrerend proces. Geen reactie, geen bevestiging. Rete-irritant. Voordeel is wel dat ik dan direct weet dat ik bij zo’n bedrijf niet eens zou wíllen werken.

Heb wel gesprekken gehad waarna ik het dan niet werd. En zo gaan we van de ene afwijzing naar de andere.

Wat wel fijn is, is dat ik vanaf volgende week drie weken lang tijdelijk ergens ga werken (en dus weer eens wat verdien).

Ik heb nog steeds tientallen sollicitaties lopen en blijf maar gaan maar het zou toch wel erg fijn zijn als het eens zou lukken een baan te bemachtigen.

Ik ben inmiddels begonnen met een thuisstudie Medisch Secretariaat omdat ik graag die kant op wil en omdat ik daar nu toch tijd voor heb dacht ik, ik doe het gewoon.

De overgangsklachten zijn behoorlijk rustig dus wat dat betreft geen klagen.

Advertenties

2 gedachtes over “Het leven kabbelt voort

Je reactie wordt zeer op prijs gesteld!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.